HALEB'E DÖNÜŞ

Halep, 12 Aralık 2016'da Rus ve İran destekli Esed ordusu tarafından düşürülmüştü. Üzüntümüz hadsizdi. 30 Kasım 2024'te geri alındı.

ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
"Her kim selefin bilmediği bir amel icad ederse, Peygamber'in risalete ihanet ettiğini iddia etmiş olur. Çünkü din tamamlanmıştır (Maide, 3) O gün din olmayan şey bugün de din değildir."
İmam Mâlik
Kategori : / AKTÜALİTE
Okunma Sayısı: 2505
Yazar:
İSRAİL DEVLETİ İFLÂS ETMİŞTİR!
İsrail devleti  iflas etmiştir!

Ünlü Yahudi müzisyen Gilad Atzmon, timeturk için kaleme aldığı ve Fazıl Duygun tarafından tercüme edilen yazısında Özgürlük Filosu'nun İsrail'in şeytan donanmasına karşı insanlık onuru için yollara düştüğünü belirtti…

 

1963 İsrail doğumlu olan ve 1994 yılından beri İngiltere’de yaşayan Caz müziği sahasının dünyaca tanınmış ismi Atzmon’ın önemli yazısından çarpıcı notlar:

“İsrail’in neyi simgelediğini hepimiz biliyoruz. Gazze’nin tahrip edilmesi hakkında her şeyi biliyoruz. Kuşatma, imha ve insanlığa karşı suçlar hakkında her şeyi bilmekteyiz. İsrail’in duvarı uzatarak, Filistinli aileleri birbirinden ve zeytin bahçelerinden ayırdığını hepimiz seyrediyoruz. Ayrıca, Doğu Kudüs’te etnik bir ırk temizliği yapıldığını da izlemekteyiz. İsrailliler, kafamıza çorap örmekten, uydurma şeylerinden ve manipülasyonlarından bizi korusun, büyük bir iyilik yapmış olurlar.

Bu filo, İsrail’e oyunun bittiğini açık bir işaretidir. İsrail şimdi tamamen ve resmî olarak izole edilmektedir. Fıtratındaki, utanmaz ırkçı, katil ve terörist bir devlet kavramlarıyla yaşayan İsrail için her şey geride kaldı.

Siyonist proje ve İsrail devleti, iflâs etmiş bir ahlâk devletidir. Filonun açısından ise, sadece bir insanî yardım olması değil, hümanizmin gerçek mânâsını hepimize hatırlatıcı olmasıdır.”

Dünyanın önde gelen Yahudi aydınlarından dilbilim profesörü olan Avram Noam Chomsky de, Haber10  ilgilileriyle Siyonist İsrail devletini protesto eden ve yardım gemisine destek veren açıklamalarda bulundu:

“İsrail devleti uzun yıllardır Filistin topraklarını işgal etmiş durumda. Tüm dünyanın gözü önünde süren bu vahşete karşını sesini yükseltmek herkesin en büyük insani sorumluluğu. Bu yüzden Filistin halkına ulaştırılacak her türlü yardım hareketini gönülden destekliyor ve başarılar diliyorum.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
01-06-10
E mail: Haberkültür.net
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
İSRAİL DEVLETİ İFLÂS ETMİŞTİR!
Online Kişi: 17
Bu Gün: 749 || Bu Ay: 6.727 || Toplam Ziyaretçi: 2.930.289 || Toplam Tıklanma: 58.641.567