ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 3000
Yazar: Ali TEKELİOĞLU
HİTLER NERDESİN (!)

HİTLER NERDESİN ( ! )Fâtiha sûresinin son kısmında Allah(c.c)’a şöyle yalvarırız: ”Rabbim, bizi senin gazabına uğramışlardan eyleme.”

İslâm âlimleri bu Allah’ın gazabına uğrayanların Yahudiler olduğunda görüş birliği içindedirler.

Peki Cenâb-ı Hak, özellikle namaz kılan bir Müslümana günde en az kırk defa neden böyle dua ettirmektedir? Yahudiler neden Allah’ın gazabına uğradılar?

1-Irkçı Yahudiler peygamber katilidirler.

Hz. Zekeriya’yı gizlendiği ağacı biçerek, Hz. Yahya’yı da başını gövdesinden ayırarak hunharca şehit ettiler. Aynı düşmanlığı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)’e de Yahudi bir kadın zehirli et yedirerek yapmaya kalkıştı. Efendimiz(s.a.v) tuzağı Allah’ın izniyle öğrenmesine rağmen bir tek lokma yediği için ömrünün sonuna kadar sıkıntı çekmişti. Hatta şöyle buyurmuştu bir gün:” Hani o Yahudilerin bana verdiği zehir yok mu? O zehir beni bitiriyor. İçimdeki her damarın yırtıldığını hissediyorum.”

2- Yahudiler insan katilidirler. Değiştirdikleri Tevrat ne diyorsa onu yaptılar ve yapıyorlar:

“Onların her şeylerini tamamen yok et ve onlara acıma. Erkekten kadına, çocuktan emzikte olan bebeğe, öküzden koyuna ve deveden eşeğe kadar hepsini öldür.” (1. Samuel, Bab, 15/3)

Peki ne olacak? Hep böyle mi devam edecek?

“Eğer iyilik ederseniz, kendinize iyilik etmiş olursunuz ve eğer kötülük ederseniz yine kendinizedir. Artık diğer fesadınızın zamanı gelince, yüzlerinizi üzüntüye sokmaları, kötülük yapmaları ve ilk kez girdikleri gibi yine Beyt-i Makdis'e girmeleri, ele geçirdikleri yerleri mahvetmeleri için onları (Müslümanları) tekrar göndereceğiz.” (İsra sûresi, âyet 7)

Bu âyete göre benim güzel peygamberimin canını yakanların yaptıkları yanlarına kalmayacaktır.

Can verirken ancak şehadet parmağını kaldırmaya gücü yeten ve üç ciğerinin soğuk bedenlerine sarılıp gözlerinden öpen Filistinli babanın âhı yerde kalmayacaktır.

Yahudilerin devlet terörü bir gün bitecek, Müslümanlar Kudüs’e girerek yetim Mescid-i Aksâ ile kucaklaşacak inşallah. İşte o gün Yahudilerin suratlarının rengini göreceğiz.

Efendimiz(s.a.v)’in bir hadis-i şerifine göre o gün geldiğinde Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar. O ağaç ve taşlar ise konuşacak ve şöyle diyecek: ”Ey Müslüman! Arkamda Yahudi var, gel onu öldür. Sadece Gargad ağacı haber vermeyecek. Çünkü o onların ağacıdır.”

Peki, bunlar ne zaman olacak?

Gazeteciler, İsrail Devlet başkanı Şimon Perez’e: "Kur’ân- Kerim, sizin devletinizin yıkılacağını söylüyor.” deyince şöyle cevap vermiş: "Kur’ân’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.”

Şimon Perez bu cümleleri alaycı tavırla söylüyor tabii ki.

Yahudi zülmünün bitmesinin iki yolu var:

Ya  Allah’ın ve peygamberinin anlattığı Müslüman olarak çıkacağız Yahudinin karşısına.

Ya da Hitler gibi bir zalim.

Yazımın başlığına “ Hitler nerdesin?” koymam, ırkçıyı onayladığım için değildir. Müslümanlar birinci yola başvurmazsa Allah(c.c.)’ın, Yadudilere bir Hitler musallat edeceği gerçeğini anlatmak içindir:

“İşte böylece biz, işledikleri kötülüklerden ötürü kimi zalimleri diğerlerinin peşine takarız..’ (En’âm sûresi, 129.)

“Ey Peygamber! Sakın zalimlerin yaptıklarından Allah'ın gâfil olduğunu sanma! Ancak Allah, onların cezalarını, gözlerin dışa fırlayacağı güne erteler. (İbrahim sûresi Âyet, 42)

Sahi sizin tercihiniz hangi yoldur?

Selam ve dua ile,

Yazar: Ali TEKELİOĞLU
12-07-14
E mail: ateko09@hotmail.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
HİTLER NERDESİN (!)
Online Kişi: 5
Bu Gün: 238 || Bu Ay: 8.420 || Toplam Ziyaretçi: 2.241.366 || Toplam Tıklanma: 52.366.400