ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / ÎMAN VE İSLÂM
Okunma Sayısı: 1981
Yazar: M. Şevket Eygi
DİNSİZ PARTİNİN AKLANMASI

DİNSİZ PARTİNİN AKLANMASIYAKIN tarihimizde insan haklarını çiğneyerek İslam’a ve Müslümanlara karşı nice kötülükler yapmış Dinsiz Parti; eski günahlarına tevbe etmedikçe, onlar dolayısıyla halktan özür dilemedikçe, zararlarını tazmin ve telafi etmedikçe aklanamaz, temize çıkamaz. Yapılacak işler şunlardır:

1. Ayasofya’nın tekrar cami olması için ciddî ve inandırıcı şekilde çalışacak.

2. Kapattığı İslam Medreselerinin tekrar açılması için çalışacak.

3. Kapattığı ve yasakladığı tasavvuf tekke ve tarikatlarının açılması için çalışacak.

4. Latin/Frenk alfabesi devriminin yanlışlığını itiraf edecek, bin yıllık millî ve dinî yazımızla eğitim ve yayıncılık yapılmasına öncülük edecek. (Kimse karşı çıkmaya yeltenmesin. İsrail kendi İbranî yazısıyla, Japonya kendi çok zor millî yazısıyla okuyup yazıyor…)

5. Eski millî yerli hukuka dönülmesi için çalışacak.

6. Evkaf-ı İslamiyenin (İslam vakıflarının) bağımsız İslam teşkilatına iade edilmesi için çalışacak.

7. Tek parti iktidarı sırasında zalimane şekilde yıkılmış harap edilmiş, satılmış, kiraya verilmiş, depo olarak kullanılmış on binden fazla cami, mescid, medrese ve tekke binası, taş mekteb, imarethane konusundaki suçlarını kabul edip Müslüman halktan ve İslam aleminden özür dileyecek.

8. Hilafetin yeniden ihya edilmesi için samimiyetle çalışacak.

9. TC başlıklı fahişelik vesikalarıyla resmî ve KDV’li karı satışlarını ve seks köleliğini kötüleyecek.

10. İstiklal Mahkemeleri’nin zalim, canî, canavar sahte mahkemeler olduğunu kabul edecek ve on binlerce idam edilmiş, zindanlarda çürütülmüş, sürgünlerde süründürülmüş vatandaşın itibarlarının iade edilmesi için çalışacak.

11. Kötü politikaları, dinsizlikleri, zulümleri, cehaletleri, millî kimlik ve kültüre olan düşmanlıkları yüzünden Türkiye’nin; Ortadoğu’nun Japonya’sı olamadığı acı gerçeği kabul edilecek.

12. İskilipli Âtıf Efendi’ye yapılan zulümler dolayısıyla özür beyan edilecek, Müslümanlardan afv dilenecek.

13. Erbilli Esad efendiye yaptıkları zulümler dolayısıyla pişmanlık duyguları dile getirilecek.

14. Ulemaya, fukahaya, Müslüman halka sormadan Ezan’ın Türkçe okutulmasının, gerçek Ezan’ın yasaklanmasının bir insan hakları ihlali ve büyük bir zulüm olduğu kabul edilecek.

15. Matbuat Umum Müdüriyeti İzzettin Nişbay imzasıyla resmen dinî yayınların yasaklanmasının büyük bir kötülük ve haksızlık olduğu itiraf edilecek.

16. 1928 Latin yazısı devriminden sonra ülkenin çeşitli yerlerindeki Osmanlıca ve Arapça kitapların yığınlar halinde üzerlerine gazyağı dökülerek yakılmasının bir kültür cinayeti olduğu kabul edilecek.

17. Yine, eski tarihî kitabelerin, tuğraların kazınmasının vahşi bir vandallık olduğu kabul edilecek.

18. Velhasıl evrensel insan haklarına aykırı, din inanç inandığı gibi yaşama hürriyetini çiğneyici bütün zulümler, baskılar, diktatörlükler, idamlar, hapisler, rejim terörleri dolayısıyla özür dilenecektir.

Bunlar yapılmazsa eski hamam eski tas demektir ve çoğunluk onlara güvenmeyecek, onlara itimat etmeyecek, onlara oy vermeyecektir. Sittîn sene muhalefette kalmaya mahkumdurlar.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: M. Şevket Eygi
28-07-15
E mail: gazetevahdet.com
 
 
Yorumlar: 1
i TUNCER
ALLAH RAZI OLSUN
Tarih : 28-07-15

İnandıkları ile amelleri tutmayanlar bir kaç kere okusun. Demek ki Benim nenemin de başı örtülüydü. Dedem de hacıydı. Demekle olmuyormuş

 
DİNSİZ PARTİNİN AKLANMASI
Online Kişi: 23
Bu Gün: 496 || Bu Ay: 5.886 || Toplam Ziyaretçi: 2.214.641 || Toplam Tıklanma: 52.113.116